Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
Privatnost i kolačići: ova web-lokacija upotrebljava kolačiće. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu, prihvaćate njihovu upotrebu. Da biste saznali više, uključujući i kako kontrolirati kolačiće, pogledajte ovdje: Pravila privatnosti

Zaštita dostojanstva državnih službenika i namještenika

Osoba imenovana na dužnost povjerljive savjetnice za zaštitu dostojanstva državnih službenika i namještenika u Uredu pučke pravobraniteljice je savjetnica Ivana Čop.

telefon: 051 563 786

e-mail: ivana.cop@ombudsman.hr

Osoba ovlaštena za primanje i rješavanje pritužbi zaposlenika Ureda pučke pravobraniteljice, vezanih uz zaštitu dostojanstva iz članka 79. Kolektivnoga ugovora za državne službenike i namještenike dužna je zaprimati, ispitivati i rješavati pritužbe o zaštiti osobnosti i dostojanstva državnih službenika i namještenika, poduzimati mjere radi sprečavanja nastanka uznemiravanja državnih službenika i namještenika, izvještavati Zajedničku komisiju za tumačenje odredaba i praćenja primjene Kolektivnog ugovora te zaprimati obavijesti o pritužbama koje su podnesene nadređenom službeniku ili sindikalnom povjereniku.

Odluka o imenovanju povjerljive savjetnice

Copyright © 2019. - Ured pučke pravobraniteljice