Koje osobne podatke zapisujemo i zašto ih zapisujemo

WEBSTRANICA

Cookies (kolačić)

Ako imate račun i prijavite se na ovu web lokaciju, postavit ćemo privremeni kolačić da bismo utvrdili prihvaća li vaš preglednik kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i odbacuje se kada zatvorite preglednik.

Kada se prijavite, postavit ćemo i nekoliko kolačića za spremanje podataka o prijavi i odabira zaslona. Kolačići za prijavu traju dva dana, a opcije zaslona kolačići traju godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, prijava će trajati dva tjedna. Ako se odjavite s računa, kolačići za prijavu bit će uklonjeni.

Ako uredite ili objavite članak, u svoj preglednik spremit će se dodatni kolačić. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i jednostavno označava poštansku oznaku članka koji ste upravo uredili. Istječe nakon 1 dan.

Ugrađeni sadržaj s drugih web mjesta

Članci na ovoj web stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. Videozapisi, slike, članci itd.). Ugrađeni sadržaj s drugih web lokacija ponaša se na isti način kao da je posjetitelj posjetio drugu web stranicu.

Ove web stranice mogu prikupljati podatke o vama, koristiti kolačiće, ugraditi dodatne praćenje treće strane i pratiti vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na tu web stranicu.

Dodatne informacije
Mobilna tema
Upotrijebljeni podaci: potreba posjetitelja gledanja mobilne verzije samog web mjesta.
Aktivnost praćenja: kolačić (akm_mobile) pohranjuje se na period od 3.5 dana kako bi se sjetio hoće li posjetitelj stranice htjeti pregledati mobilnu verziju.

 

VODITELJ OBRADE PODATAKA

Pučki pravobranitelj s registriranim sjedištem na Trg hrvatskih velikana 6, 10000 Zagreb, je voditelj obrade vaših osobnih podataka. Politika privatnosti se primjenjuje na sve osobne podatke korisnika koje prikupljamo i obrađujemo, izravno ili putem svojih partnera.
Osobni podatak je svaki podatak koji se odnosi na fizičku osobu čiji je identitet utvrđen ili se može utvrditi, izravno ili neizravno.
Obrada podataka je bilo koja radnja izvršena na osobnim podacima, poput primjerice prikupljanja, pohrane, upotrebe, uvida i prijenosa osobnih podataka.
Ova Politika se ne primjenjuje na anonimne podatke.
Anonimni podatak je podatak koji se ne može povezati s određenom fizičkom osobom.

Pravo na prigovor:
Ako unatoč svim poduzetim mjerama za zaštitu osobnih podataka smatrate da imate osnove za prigovor obratite se na email adresu gdpr@ombudsman.hr .

Uz prijavu nama, možete prijavu podnijeti i Agenciji za zaštitu osobnih podataka, Martićeva 14, Zagreb.